inspirationsrunda

Hade stort behov av att se lite nytt. Fick med mig hela familjen till två fina närliggande sakletarbutiker på landet. Det fanns ju fika. Första hållplatsen blev Boningshuset utanför Teckomatorp. Många fina grejer från tex Tine K home, Greengate och Ib Laursen, trevlig värdinna och goda kakor.  Nästa stopp blev Västra Ströö 39, full med lika fina saker, lika välkomnande värdinna och säkert lika gott kaffe, men vi var ju redan färdigfikade. Kameran glömde jag ta fram, men bilder på inköpen kommer snart!

Jag älskar att smyga mig runt i butikerna och bli inspirerad. Ibland handla, men fullkomligt suga åt mig idéerna. Känner ett visst motstånd till att köpa grejer när man kan hitta liknade nästan gratis på lika närliggande loppisar. Men ibland unnar jag mig något oemotståndligt… : )

 

2 svar på ”inspirationsrunda”

  1. Ser finfint ut här på fånen! :) Säkert ännu finare på en riktig dator.

    Snart kommer vi på besök. Kram kram

  2. Ja, fast på fånen är topnavigeringen svart och på datorn vit. Orkar inte ens fundera på vilken css-kod som är fel… : )
    Välkomna både till familjenfager.se och till familjenfager.hemma! : )
    Kram!

Kommentarer är stängda.