skattkällaren

Som sagt många gånger. Jag kommer från en släkt av samlare. När mina föräldrar flyttade ifrån ”huset” kämpade mamma med vad som skulle kastas, sparas och skänkas. En hel del hamnade i hennes nya källarförråd och inför nästa flytt var det dags för ytterligare en rensning. Då hamnade alla gamla serietidningar hos oss. Tyckte det var lite onödigt egentligen, vad skulle vi ha alla tidningar till. Kalle Anka, Min häst, Fantomen, Bamse, Buster, Agent X9… Från 60-talet, 70-talet och 80-talet. Men de står nu i källaren, sorterade efter sort, i stora genomskinliga plastbackar. Tidigare har jag smugit upp Bamse till henne, men idag… Idag fick hon syn på Min häst tidningarna. Åh! Åh, mamma!

Perfekt för en sömnig hästtjej en söndagseftermiddag. Och Big Pack/O’hoj-reklam kändes väldigt 80-tal. ”Världens snabbaste efterrätt”, påstår de.

Den som spar han har.

2 svar på ”skattkällaren”

Kommentarer är stängda.