Det var en gång…

Här bjöds det på teater i förmiddags! Maximilia hade ritat huvudpersoner och rekvisita. Och naturligtvis skrivit manus. ”Det va en gok 2 små fliker. Och dom ade en kat.”

Händelseförlopp: Katten växte (därför hade hon ritat 3 katter i olika storlek). När den blev för stor släppte de den i djugeln. De skaffade en hund istället. Hunden hoppade hinderbana. Det flög förbi en fågel. Den släppte posten. Flickorna gick hem med posten. Det var en bok som handlade om fåglar (De va en gån 3 foglar smo). Det andra var en inbjudan till en fest (Kom po festen – kom på min dag idag).
Snipp, snapp, snut så var sagan slut.

Sen spelades ett antal olika versioner på samma tema, jag fick också spela några varianter… : )

5 svar på ”Det var en gång…”

  1. Fasen va kul! Jag vill oxå va med.. :) Får bli teater nästa gång jag kommer ner.. Kram till hela familjen!
    /Morbroren

  2. Hon är lite känslig när det gäller val av publik. Uppträda själv inför hela skolan är inga problem, men små föreställningar… Vi får väl se… Hon kan kanske mutas. :)

  3. Hon är ju för härlig Mia! Och ja hon är en bestämt ung dam som säger hur hon vill ha det:) Härligt! Hoppas man får se en show snart, längesen. Har inte sett ngn sen Anna No och Ammon-gammon-utomlands (osäker på stavning och uttal här;)) uppträdde i julas! Men det var bra, både dans och sångmässigt!

    KRAMAR på er

Kommentarer är stängda.