ljushindrare i mörkertider

Gardiner?! Nä, det gillar jag inte. Jag gillar våra fina nyklädda fönster.

Men så kom det där Kinektet in i våra liv. Och det fungerar ju inte om solen skiner på spelplanen. Och oj, så snabb jag var på att omvärdera mitt beslut. En heldag på Ikea precis när julsortimentet var släppt. Jajamensan, det var kul! Julgrejerna är undanstoppade, men gardinerna flög upp i faslig fläng! Hoppsan, vad rummet blev ombonat och vuxet.


Inte så lätt att ta foton i höstsolen. I hörnet finns ännu ett fönster med ett eget par gardiner. Och det går bra. Även om rummet blev löjligt beige och jag måste måla om det ”snart”. Vitt eller grått, tror jag. Eller nya gardiner förstås.

Mina fina satsbord, fyndade på loppis förra året, står också där och är fina. Så fina är de oftast inte. Oftast står de längs med soffan med vars en dator på sig. Och så den stora röda saccosäcken som passar bättre i ett vardagsrum än i en bil.

Inget bra foto på nåt. Utom ljuset kanske.

2 svar på ”ljushindrare i mörkertider”

  1. Hello!!! :-) Fint ställe det här. Känner dock inte riktigt igen er på bilden i headern. :-D

Kommentarer är stängda.