Möbelsnurr

På ovanvåningen har vi ett onamnat öppet rum/alkov som mest fungerat som förvaring av några bokhyllor och min 13 år gamla tomelillasoffa. För ett par månader sedan tog vi ett första tag och planerade att skapa ett pysselrum här. Just nu har vi pyssel mest överallt. Mitt i rummet stod soffan kvar eftersom vi inte fick besked av dem vi ville skänka den till.

Så kom en ny idé. Maximilia har det största sovrummet och kommer säkert vilja ha en soffa att hänga i med hennes kompisar förr eller senare. Så in med soffan i hennes rum istället. Ja, efter att vi tvingats skruva ner dörren så gled den så där soff-osmidigt in…

Hennes lilla skrivbord fick flytta ut i alkoven så länge, så får vi se sen om det stora skrivbordet från källaren kommer upp någongång… För att inte tala om alla pysselsaker som bor i olika skåp i matsalen. Just nu är hon väldigt nöjd med sitt rum och sitt kontor… Och jag är nöjd med städning, rensning och att min idé fungerade. Ett steg framåt.

 

2 svar på ”Möbelsnurr”

  1. Och genast skulle soffan invigas!
    Pappa pappa jag vill sova i soffan i natt, får jag det?
    Självklart får du det!
    Lycklig tjej sover nu gott i soffan!

    P.s min fru är fantastisk och jag älskar henne över allt annat!!! :)

Kommentarer är stängda.