Färgglatt!

Linneskåpet är fyllt av fina tyger, och ännu fler köpte Anna och jag i höstas. I alla juförberedelser glömdes de bort, men idag var symaskinen framme för att laga ett soffkuddöverdrag. En snabb titt i skåpet och halvtimme senare hade vi två nya färgklickar i vårt alltför beigea vardagsrum.

Och sticks gör de, menar Jesper. Bra, då kanske de håller formen längre!

4 svar på ”Färgglatt!”

  1. Jättefina! Du är så duktig! Önskar att jag också kunde få tummarna loss att vara kreativ. Har samlat på mig en massa saker som ska vidare till ”sin” plats i vårt hem och planen är att ha en sådan fixardag imorgon men vi får väl se… =)

  2. Tack, tack! Dessa skapelser blev lite som plåster på såren eftersom sofföverdraget gick sönder i sömmen i tvättmaskinen och behövdes lagas. Här är vi egentligen fortfarande inne i saneringsfasen efter sjukveckan, så man gör ju sitt bästa för att komma undan… :) Både symaskinen och jag förtjänade lite kul! Även om det bara är tre raksömmar på varje… :)

  3. Snyggt det där trådtyget! :)
    Stoff & stil har öppnat i Stockholm i Kungens kurva. Både gillar och gillar inte. Det var ju lite vår Skånegrej.

  4. Såg det, men vi kan ju åka till svågertorp ändå, tyg behöver man ju ”alltid”! :) och fika på Ilva. :)

Kommentarer är stängda.