En konst

Födelsedagen började med att min fina mamma knackar på dörren med blommor och tårta ett par minuter efter midnatt! Hon har 1 timme med bil hit, så hon fick bäddas ner i gästrummet. Och så var det ju OS-invigning.

Sen blev det utflykt. Så att jag inte skulle vara hemma och måla. Jag var mitt uppe i ett målarprojekt. Nu fick vi se annan färg. Flera färger. Och vi åkte färja… till grannland. 20 minuter bort. Och två röda och en grön på vägen dit.


10 minuter på tåget = 9 minuter UNO.


New Nordic.
Bestämmer själv vad hon ska se.
Fikar.

Fikar.


Fikar.


Fikat.


Rosa kaviar och oemotståndliga ränder.


Rosa kaviar och oemotståndligt kollage. Och mikrofoner.


Lilla högen, passa dig, passa dig, passa dig…


OS München 1972. Ulrika Knape. Guld.

Min stora nolle-födelsedag har verkligen firats iaf! För en månad sen på jobbet, stor härlig fest förra helgen, tårta mitt i natten och underbar dag med familjen. Och alla hälsningar på FB… ;) Nu ser jag fram emot nästa nolla! :)

Ett svar på ”En konst”

Kommentarer är stängda.