Helgminnen

Helgen var helt enastående. Finaste vännerna kom för att fira min nolla. Mycket kärlek! Och fantastiska presenter – upplevelser tillsammans med tjejerna (konstigt att inte en enda kille ville hänga med på en enda tjejhelg…). Tema Italien var så lätt. Litet minne har kommit upp på köksväggen. Eller stort. Vi får se när jag kan förmå mig att sudda ut efterrätterna.

Här finns receptet på den mycket uppskattade moussen. Panna cottan hittade jag på baksidan av gelésockret. Mamma bakade 5 olika sorters biscotti; apelsin, choklad, mandel, kardemumma och kanel. Och jag blev sjukt nöjd när jag insåg att mina favoriter Ferrero Rocher var italienska!

Ett svar på ”Helgminnen”

  1. Tack för en fantastisk kväll. Hade det varit ”halv åtta hos mig” hade du fått tio av tio av mig. Älskade dukningen, älskade maten OCH du hade tur med vädret :)… Massor med kramar D

Kommentarer är stängda.