Färg

Jag har alltid gillat färg. Men ett tag fegade jag. Trodde att grått och beige var bra. Inspirerades av s.k vita bloggare – vitt, beige, grått, trärent. Färgklickar var mörkgrått. Harmoni sas det.

Men det har inte känts helt harmoniskt för mig. Små riktiga färgklickar har smugit sig in. Och med dem kom glädje. Nu har jag bestämt mig för att bejaka mitt färgsug. Och helt strunta i om ”rummen hänger ihop”. Vi bor ju här, och det viktigaste just nu är att vi blir glada av att vara hemma. Inte beigea.

20120808-215649.jpg

20120808-215709.jpg

6 svar på ”Färg”

  1. Man kan ju inspireras av olika stilar, i slutänden är det ju ändå det man själv gillar som ska få råda. Som du säger – det är ju ni som bor där. Ni som ska tycka om det ni ser omkring er :)

  2. Jag gillar egentligen flera stilar – både det vit/grå/beige och det färgglada. Men det är färg mina ögon dras till och jag blir gladast över. Så vårt beiga vardagsrum och vår svart/vita matsal får se upp… :)

  3. När jag ser något rött tänker jag på dig. Även när jag ser något prickigt och randigt. Det är du oavsett rådande trend.

  4. Beigea färger passar beigea människor! Kram från en beige som snart kliver ur garderoben :-)

Kommentarer är stängda.