2012 – tillbakablick

Tittade igenom bloggen för att se om jag kunde bli inspirerad till en bloggårskrönika. Bara för att konstatera det jag redan visste. Jag har bloggat väldigt mycket mindre under 2012. Ett endaste inlägg under september, tex…

Och det beror nog mycket på ett kanalbyte. När man inte orkar ladda upp bilder, retuschera i PS och sen ladda upp. Utan bara trycker ut snabba bilder via mobilen på Instagram istället. Det känns nästan som när jag bytte från HTML-kodad hemsida till blogg för många år sedan. Snabbt och enkelt. Och ibland bloggar jag instagrambilderna via min app i mobilen. Fast de inte egentligen är tillräckligt bra.

Men när jag bloggar, twittrar, istagrammar och facebookar… Spamar jag då? Publiken är inte samma, men någon kan vara samma. Lite olika syfte. Bloggen är öppen för alla att läsa. Jag kan skriva hur mycket som helst om ett ämne. Även om jag aldrig skriver mycket. När jag bloggar från mobilen är det lättast att redigera bilden i Istagram först. Och då blir den ju publicerad där också. Och då kan jag välja att lägga den automatiskt på twitter och facebook. Facebook är snabba små händelser, söta saker dottern sagt. Till utvald publik. Twitter är öppen för alla, men jag har inte så många följare, följer mest andra. Kanalkaos. Eller logiskt kanske.

Jag konstaterar dock att 2012 var ett socialt år, och då menar jag inte bara ovanstående kanaler. Utan många underbara, härliga, roliga, eftertänksamma och kärleksfulla möten med fina vänner och fin familj. Tack alla fina!

Någon bildbloggårskrönika blir det inte. Men två bilder blir det. Tackkortet som jag skickade ut efter min underbara 40-årsfest. Och jag är fortfarande tacksam.

Och några enstaka instagrambilder i ett collage.

20121231-074848.jpg
Önskar er ett gott slut och ett underbart 2013!

5 svar på ”2012 – tillbakablick”

  1. Jag fortsätter nog helst att följa er här. Två sociala media får räcka för mig och jag gillar denna. Ha ett riktigt underbart 2013.

Kommentarer är stängda.