Färgfina väggar

Mer färg åt huset, bestämde jag i somras. Nu ska vi kanske snart tapetsera i hallen och jag samlar favoriter. Jo, jag får bestämma själv. Minns inte hur det blev så. Ett vad? Jesper förlorade iaf. Eller vann, hur man ser det.

Lite grönt, som i wasabi, är ett kriterium. För att vi har det i inre hallen. Mönster, blommigt, kanske. För att vi inte har det någon annanstans. Rött och rosa gillar jag. Och så tacksam man är för minsta lilla styrning i den vackra tapetdjungeln.

20130102-082211.jpg

8 svar på ”Färgfina väggar”

  1. Jag tycker att den randiga är finast. Har ju svårt för blommigt. Den med svart botten är ju fin, liknar något mönster för ett gammalt broderi eller tyg, kanske från gardiner i början på 1900-talet.

  2. Är eg inte så mycket för blommigt, men gillar den absolut mittersta tapeten. Hur stor är hallen? Om den inte är allt för stor så tycker jag ni ska satsa på den du allra helst känner för, och blir det helt galet så får ni väl tapetsera om :) utan att det kostar en förmögenhet.

  3. Randigt röstar vi i Hammar på. Inte helt oväntat kanske. Gillade den svarta också… Blev ju himla fint med räddningstapeten också:-).
    Kram S & T

  4. Tack för alla tyckande kommentarer! Egentligen skulle man ju vilja testtapetsera med alla… :)

Kommentarer är stängda.