#melfest

Väldigt många tittar och tycker. Många känslor. Hur fan röstar folk?!? Mellanakten var bäst!! Det där kommer aldrig hålla i Europa! Snygga, elaka, nykära programledare.

De som inte tittar tycker också. Basunerar ut på Facebook & vid fikabordet att de minsann inte tittar. Men de måste säga det. Så vi andra inte tror att de tittar. Eller är intresserade överhuvudtaget.

Jag ser mig som en normalföljare. Har svårt för att komma ihåg vilka som har gått till final, vilka som öht var med förra veckan. Men följer gärna Mello på Facebook och Instagram, och hon som designar kläderna för hon verkar rolig. Och Fredagkväll med Malin-Malin för hon är rolig och snygg och ihop med Ola Selmén. Och honom följer jag ju. Men nu kom jag ifrån ämnet.

Melodifestivalen har min fina vän Anna och jag gått på sedan 2002 när denna typ av turné började. Som studenter i Växjö fick vi gå på genrep för 50 kr för de behövde ju få in någon typ av publik. Brandstaklappet lärde vi oss där. Sen har det bara fortsatt. Ett år valde vi att inte köpa biljetter, tror att vi var lite missnöjda året innan. Men så var det ju en så bra anledning att ses också!

Sen kom dottern in i bilden, och hon ville ju också! Igår var hon på sin tredje Mello. Först körde vi ett genrep på em, sen sändningskväll i Växjö (Dead by Aprils största fan, hysterisk över att de gick vidare till final), och igår i Malmö. Hon tycker det är grymt kul, så det kommer säkert bli födelsedagspresent nästa år också. Och på tal om present, så har jag fått biljetter till finalen i Solna om två veckor. Då blir det ballongvift, applåder, dans på stolarna och folkfestligt som fan. Och allt är bättre live.

20130224-110605.jpg 20130224-110648.jpg
Bilder från igår – jag, Emma-Karin, Mia och Ella!

20130224-110726.jpg