2013 – vad hände egentligen?

Redan när jag gjorde förra årets krönika, letade jag efter någon typ av inspiration i bloggen. Och konstaterade att jag bloggade mindre under 2012 och nu är det rekord igen. Färre och kortare inlägg.

Men jag vill inte ge upp helt. Det är väldigt mysigt att kunna gå tillbaka i tiden, som en dagbok. En förenklad och förskönad bild av verkligheten.

Många följare här har jag inte. Statistiken visar tydligt att intresset rasat när publiceringar saknats. Inget konstigt.

På instagram har jag däremot publicerat 507 bilder under 2013. Snabbt och lättillgängligt.
Här är de mest gillade bilderna.

20140102-064402.jpg

Men vad hände då 2013?
Det var vinter länge. Mannen började som vanligt på nytt jobb. Vi kollade som brukligt på mello, men i år var jag både på deltävling i Malmö och final i Sthlm. På påsken utforskade vi farmors nya kvarter i e-tuna. Två närstående personer gick bort. Den ena tänker jag på ofta. Vi bilade till mysiga Nederländerna. Nytt jobb boostade självkänslan. Vackert bröllop festade vi på. Jag fick cykelmani och avverkade 70 mil. Sommaren var härlig när den väl kom igång. Fick en annan typ av socialt liv när jag insåg att man kunde luncha med vänner. Fina barnet började 2:an, scouterna, handboll och 4 året på ridskolan. Hösten gick snabbare än vanligt. Vi blev stolta faddrar till underbare Ture. Bubblig kompishelg i Kivik. 2 fantastiska turer till London, med jobb och 1 med man, gjorde att oktober försvann. Vi var på första handbollsturneringen. Mannen hittade träningsinspiration trots att vi var trötta (och jag var sjuk) många dagar i december. Men det blev jul och födelsedag ändå! Nyår också, om än partajet fick avlöpa utan oss.

Nu önskar jag, såsom den sjuke ofta gör, alla ett hälsosamt och friskt 2014!