September

Vilken ljuvlig september! Vädret chockade oss in i höstkänsla när skolan började, men sen rättade det till sig igen. Som vanligt händer det mycket i september, så här kommer en sammanfattning.

Ridskolan är igång igen och Mia njuter av hästarna. Mamman är lite mer självsäker och kratsar hovar för glatta livet… Denna månad var den första som kändes arbetsledig på riktigt. Under juni-augusti kände jag mig bara ledig. Som tur var fanns det lite jobb att söka, och några intervjuer att gå på.

Men trots att man är arbetsledig måste man ju gå på aw! Dricka bubbel med fd kollegor är guld värt. Bubbel dracks också med fina Anna, som var här en helg. Ljuvligaste vädret gjorde att barnen tog sig ett tådopp i havet!

Lite ovanligt var att jag två gånger var på teatergenrep! Vi såg Jobba för två och Familjen Addams, och båda var riktigt, riktigt bra och roliga! :)

Vi firade att Mia fått jobb! I november kommer hon jobba som side-kick i ett barnprogram. Men även vårt hus fick jobb! SVT ville hyra vårt hus för att spela in vissa delar av samma barnprogram, så sista helgen i september spenderades med att fixa, piffa, puffa och plocka undan. Och dammsuga under soffan. Som tur var. Mias rum blev också rejält rensat och sorterat. Så skönt!

10706632_355858271245988_1002308526_n