Oktober

Oktober 2014 kommer gå till historien som en galen månad. Energi in och energi ut. Känslor, all over the place.

Det som påverkade hela familjen mest var att svt hyrde vårt hus i 6 dagar över 3 veckor för att spela in sketcher till ett barnprogram. Dagarna innan de kom körde vi hårt med att göra det där lilla sista som aldrig blir gjort. Som att gå över lister med dutt-penseln, dvs fylla i spikhål. Och undanplockat som attans. Inga grejer med märken och inga foton. Det blev rejält städat iaf! Sen blev huset invaderat. Ja, det kan man ju se på svt i januari. :)

Själv valsade jag runt på en oändlig radda av anställningsintervjuer. Så kändes det iaf. Nådde otroligt nog gränsen för när jag pratat för mycket om mig själv! Inte möjligt, trodde jag. Jo. Och mycket energi och nagellack gick åt.

Mitt i detta jobbade jag också 30 timmar extra. Och umgicks med fina vänner. Och pappan fyllde år. Och hade någon typ av vardag. Och bakade nya kakor till SVT-folket varje morgon. Och hade höstlov då vi bakade lussekatter och hade Halloweenfest. Vet inte riktigt hur det gick ihop, det körde iaf ihop sig ibland. Men så mycket roligt och så många härliga möten! :)

Nu pustar vi ut och ser fram emot november – månaden med 1:a advent! :)

November2014