Skip to content

jaha?

Från början…
Min första hemsida skapade jag för över 15 år sedan. Den har funnits i många olika varianter – om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att visa Maximilias snabba utveckling. Jag trodde aldrig jag skulle skaffa blogg, men när jag insåg att man kunde blogga från vilken dator som helst, man behövde inte koda alls, WYSIWYG stämde faktiskt, ingen ftp som strulade… Det gick så snabbt också! Jag var fast i bloggträsket.

Maximilia hette bloggen från början
Tanken var att det skulle handla om henne och hennes vardag, men mina personliga intressen som inredning, byggnader och fotografier tog över. Det var så underrubriken skapades – fast mest hennes mamma… Och nu tar vi steget vidare och blandar in hela familjen?! Efter många års väntan har nu mitt webhotell äntligen blivit lite mer kompatibelt med wordpress, och jag har ofrivilligt lärt mig lite mer om MySQL och php.

Mamman skriver lite, men föredrar bilder
Har hållt på med fotoredigering länge, och längtar efter utveckling. Men jag lägger hellre upp ett snabbt blogginlägg än att inte blogga alls för att fotoredigeringen tar för lång tid. Så ganska mycket standardinställningar här. 
När det gäller text, så använder jag många ord på jobbet och de kan vara slut när jag ska blogga. Ironi uppskattas också. Jag missbrukar … (tre tankepunkter) och försöker sluta…

Min blogg är ytlig, men personlig
Några få funderingar kanske får plats, men det är mest ytliga detaljer om vårt liv, vårt hus och vår dotter. Bilder på omgivningarna gillar jag.

Kontakta oss
Du får gärna maila oss!
Vi har en gemensam mailadress som är hemma snabel-a familjenfager punkt se.